Aura Coach “Basic”

Scannen
Een Scan toont de energetische waarden en mate van blokkade van de individuele Chakra’s.  Deze worden grafisch wergegeven  van 0% tot 100%.

Behandelen
Een behandeling met de Tweaklite zorgt voor harmonisatie en wel in de mate waarin het nodig is. Een laag-energie Chakra krijgt meer aandacht dan een reeds hoog energetische chakra. Het systeem zal dit zoveel mogelijk balanceren. Behandelen kan uiteraard ook met andere middelen die de therapeut gebruikt.

Vervolgscan
Een vervolgscan kan onmiddelijk worden gemaakt en geeft de nieuwe energetische toestand aan. Bij toepassing van de juiste therepie is die in het algemeen beter, maar kan bij labiele chakra’s ook tijdelijk slechter zijn.

Rapport
Het systeem voorziet in een rapport voor de client waarbij hij ziet waarop de scan is gebaseerd, wat zijn huidige energetische status is en wat de verandering is t.o.v. de de eerste scan.

Zelfzorg
Een Tweaklite kan geprogrammeerd worden met de behandeling en een client kan zich hiermee thuis verder behandelen voor een beter resultaat dan een eenmalige behandeling.

Met deze “Basic” toepassing is de gedetailleerde analyse niet van toepassing. Daarvoor zijn een van de hiernavolgende gespecialiseerde toepassingen leverbaar.

Deze”Basic” toepassing wordt vaak ingezet op plaatsen waar geen gekwalificeerd personeel beschikbaar is om de gedetailleerde evaluatie van de cliënt uit te leggen en hem te adviseren over de oplossing van de blokkades. Bijvoorbeeld in sportscholen, Sauna”s. schoonheidsinstituten of andere “wellness providers”.

“Basis” is standaard in elk Aura-programma opgenomen.