Chakra lichttherapie

De testmethode van Colour Coach lijn is gebaseerd op kleurlicht.  Deze genereert het kleurlicht waarmee  wordt gescand en geeft de informatie uit het lichaam door aan het systeem. Er wordt een scan gemaakt en wordt bepaald welke kleuren het lichaam nodig heeft

De Tweaklite heeft hier een dubbele functie en wordt eveneens toegepast voor de therapie. Na de scan wordt met precisie vastgesteld hoelang een kleur moet worden toegepast. Direct na de scan wordt met de Tweaklite een behandeling uitgevoerd. Hierna weet men na een scan exact waarop de behandeling effect heeft. Een informatief rapport informeert de cliënt over de vorderingen.

Een regelmatige serie behandelingen geeft een beter en sneller resultaat. De Tweaklite wordt geprogrammeerd met de individuele behandeling van de cliënt en meegegeven naar huis. Daar behandelt de cliënt zichzelf of zijn huisdier gedurende enkele weken en komt terug voor een evaluatie.
Is het resultaat nog onvoldoende of blijven er issues achter, dan wordt opnieuw een scan gemaakt om de behandeling te optimaliseren.