Functies

Klantenbeheer
Sla en beheer al uw klantgegevens op in de Aura Coach.
Alle klanten staan vermeld in het adresvenster en kunnen alfabetisch worden gesorteerd op alle informatie (bijvoorbeeld bedrijfsnaam, voornaam, postcode, plaats, enz.). De kolommen kunnen desgewenst met de muis gesorteerd worden (slepen en neerzetten van de kolomnaam).

Client management

Chakrawaarden scannen
De Aura Coach scant de chakra’s en toont ze grafisch en als een staafdiagram. Er zijn 2 soorten scans:
____
1 Scannen met Aura-kleuren

Tijdens de scan worden de waarden van de 7 chakra’s uit het informatieveld gelezen en als gekleurd licht weergegeven met de hoogte van de energie.

Chakra value scan

2 Scannen met scannerbalken
Tijdens het scannen loopt een scannerbalk van onder naar boven en leest de waarden van de 7 chakra’s uit het morfische veld. De hoogte van de balk toont de gemeten waarde.
Naast de scan worden resonanties opgevraagd uit een speciale chakra database. Een gedetailleerd rapport van 10 pagina’s wordt aangemaakt en opgeslagen als PDF-bestand, dat op aanvraag voor de klant kan worden afgedrukt.
Scanning with scanner bar using the human example
Overbrengen van energiewaarden en resonanties van de chakra’s in het morfologische veld voor harmonisatie van uw cliënt
Met behulp van de verzendfunctie kunnen de chakra waarden en de gevonden chakras resonanties worden overgedragen naar het morfologische veld van uw cliënt. De harmonisatie-informatie kan ook worden doorgegeven aan informatiedragers zoals magneetkaarten, bolletjes, helende stenen of andere voorwerpen, die de klant in zijn dagelijks leven kan toepassen.
Transfer of harmonization values using the human category
Statistische output met initiële- en sequentiescans helpen energieblokkades op te lossen.
Met behulp van de speciaal ontwikkelde begin- en vervolgscans kunt u de chakra-energieën over een bepaalde periode (meestal 4 weken) aanzienlijk verhogen.
Initiële scans meten de huidige toestand van de 7 energiecentra en controleren welke database-items in resonantie zijn met de klant (moeten geharmoniseerd worden).
Sequentiescans meten NIET de huidige toestand van de 7 energiecentra, maar meten hoe ver de problemen al opgelost zijn die op het moment van de laatste eerste scan bestonden.
In de regel wordt een eerste scan uitgevoerd, gevolgd door een sequentiescan over een periode van vier tot zes weken (één meting per week).
De volledige meetcyclus kan grafisch worden weergegeven via de statistieken grafiek.