Mindset

Zelfvertrouwen, ontspanning, een opgewekte stemming en een gevoel van geluk worden bepaald hoe je onderbewust over deze zaken denkt. Ook is daar je motivatie verankerd voor gewichtsbeheersing en verslavingen. Wil je veranderingen, dan moet je mentale blokkades loslaten. Dat kan je doen d.m.v. affirmatie of visualisatie.

Het programma is ontwikkeld door de Dr. phil. Dipl.-Psych. en heilpraktiker Peter Fischer. Hij deed dit met een onderzoek naar methoden om zwaar depressieve cliënten te kunnen helpen. Hij gebruikt deze methode in zijn dagelijkse praktijk.

De gedachten, dus de negatieve beelden die daarbij horen en onze gedachten beïnvloeden, dienen te worden vervangen door positieve beelden. Echter als we die beelden in onze fantasie of vanuit het verleden oproepen neemt ons bewustzijn, ons “verstand” het over. Door nu het bewustzijn af te leiden met een Tweaklite, kan de positieve informatie ons onderbewustzijn bereiken. Dit zonder langdurige affirmaties.

De Mindset Tweaklite biedt een middel om met speciaal licht snel en effectief een nieuwe mindset te integreren.  De handleiding beschrijft de werkwijze voor:

– stemmingsverbetering
– zelfbeeld
– gewichtsbeheersing
– openbaar optreden
– onbegrepen klachten
– vitaliteit.