U bent professional

Tweaklite, ook voor uw praktijk

Tot nu toe was de toepassing van kleurenlichttherapie alleen mogelijk met grote en dure apparaten. De TweakLite lost dit probleem op met een veilige en vooral betaalbare oplossing.

Het therapie-concept van Tweaklite stelt u als beroepsbeoefenaar in staat om uw praktijk uit te breiden met de modernste vorm van lichttherapie. Standaard behandelprotocollen stellen u in staat om snel resultaat te behalen.  Kies een toepassing met de functie die bij uw werkwijze past.

  • De fysiotherapeut zal kiezen voor spier- of pijnproblemen en blessures.
  • De spirituele behandelaar of iemand die dieren behandelt, zal de Chakra kleuren gebruiken,
  • De voet reflexoloog maakt gebruik van de TCM-meridiaan programma’s,
  • De psychotherapeut behandelt zijn cliënten met een antidepressie instrument,
  • De management coach behandelt zijn cliënten voor stress en burn-out.

De Tweaklite wordt geleverd met een programma (“Tweak”) naar uw  keuze.

Vaste kleuren
. Als u op de hoogte bent van kleurenlichttherapie, kunt u een Tweaklite aanschaffen met vaste kleuren. Er zijn diverse versies tot maximaal 18 kleuren, die gebruikt worden door kleurlicht therapeuten, massagespecialisten, reflexologen en/of spirituele beoefenaars. Ook dieren reageren goed op kleurlicht.

Protocollen
. De therapeutische protocollen zijn gebaseerd op PCL (Pulsed Color Technology). Deze zijn samengestelde licht- en kleurpatronen met een oplossing voor een specifiek klacht. voor pijn, verwondingen, artrose, posttraumatische stress, depressie, littekens, bursitis, shock, enz.

Wilt u meer weten?
Meldt u kosteloos en vrijblijvend aan om kennis maken met ons geavanceerd en unieke concept. Klik op registreren om toegang te krijgen tot de therapeutische informatie.